lauantai 7. heinäkuuta 2012

Anteeks jo valmiiks siitä et tää postaus myöhästy noin kuukauden :D en ehtiny tekee tätä koska oli NIIIIIN hirveesti kaikkee muuta tekemistä! No mut kuitenki. Meijä bussi lähti siin joskus kaheksa aikaa aamull ja oltii perillä josku kahen aikaa ja sit mentii siit suoraa meijän hotellille:) Illalla päästii kattoo tanssinäytöstä se oli upee! ja sen jälkee mentii sit syömää ja päästii hotellil takas varmaa joskus vast puoll yhen aikaa yöllä!
aamull oli sit seittämält herätys ja yhdeksält jo treenit kulttuuri areenall! esitys oli kello neljä ja käytii sitä enne viell syömäs rossos . Esitys meni iha sika hyvi! Raatina oli Jorma uotinen,riku lehtopolku ja Ulrika!:)
saatii aika hyvää palautetta ja oltii kaikki ilosia!<3sit muut lähti jo kotii mut mä jäin vielä koska mulla oli vielä tiistaina baletin hakukoe! maanantain kattottii ja kiereltii vaa meijä äidin kans kuopioo ja käytii kaupungill ja syömäs! Sit pääsin kattomaa liisa jazz tuntia kuopion tanssistudiolle! se oli ihana tunti olis niin tehny ittekki mieli tanssii <33  Mut tiistaina sen hakukokeen jälkee lähettii sit junalla kotiin joka kesti 7 tuskallista tuntia! mutta oli kyll ihana matka ja toivottavasti ens vuonna uudestaan!!!!








näit kuvii on aika vähä ku en ehtiny ladata niit kaikkii::((

1 kommentti:

  1. Sanon jo varmaa miljoonanne kerra et kiva blogi, mut yks juttu olis.. voisko noit kuvii laittaa vähä isomma kokosiks ? (:

    VastaaPoista